شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 373176
    تاریخ انتشار: 11/خرداد/1403 - 17:28
    رییس کمیسیون ورزش استان تهران:

    بلیت فروشی دستی در ورزشگاه آزادی نداریم/ ۴۵ هزار ظرفیت تماشاگر برای بازی پرسپولیس و مس

    رییس کمیسیون ورزشی استان تهران با تاکید بر اینکه برای بازی پرسپولیس و مس رفسنجان بلیت فروشی دستی نداریم، گفت: ۴۵ هزار بلیت برای این بازی درنظر گرفته شده که فقط از طریق سامانه مربوطه به فروش می رسد.

    بلیت فروشی دستی در ورزشگاه آزادی نداریم/ ۴۵ هزار ظرفیت تماشاگر برای بازی پرسپولیس و مس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ 

    سیدکمال سادات روز جمعه در گفت و گویی با اشاره به اتخاذ تمهیدات ترافیکی، انتظامی و امنیتی برای برگزاری هفته آخر لیگ برتر فوتبال در تهران افزود: ۲ بازی همزمان فوتبال فردا در پایتخت داریم که یکی در ورزشگاه آزادی تهران با تماشاگر و دیگری در ورزشگاه دستگردی بدون تماشاگر برگزار می‌شود که تمهیدات امنیتی، انتظامی و ترافیکی لازم برای آن اندیشیده شده است.

    وی ادامه داد: میزبان بازی استقلال و پیکان، تیم پیکان است و از طرفی چون ورزشگاه دستگردی زیرساخت لازم را برای حضور تماشاگران را ندارد، این بازی بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

    به گفته سادات، تمهیدات لازم‌ به منظور جشن قهرمانی احتمالی هر یکی از ۲ تیم پرسپولیس یا استقلال گرفته شده و دیروز هم جلسه‌ای با حضور تاج رییس فدراسیون و مسوولان لیگ برتر و فدراسیون فوتبال داشته‌ایم.

    وی ادامه داد: در صورت قهرمانی تیم استقلال هم تمهیدات لازم دیده شده تا جشن قهرمانی در ورزشگاه دستگردی برگزار شود.

    سادات با بیان اینکه در ورزشگاه آزادی بازی با تماشاگر برگزار می‌شود، گفت: بانوان هم مانند آقایان فردا در ورزشگاه آزادی طبق پروتکل حضور خواهند داشت.

    وی تاکید کرد: بلیت فروشی دستی وجود ندارد و فروش بلیت به میزان ۴۵ هزار نفر از طریق سامانه مربوط انجام می‌شود.

    رییس کمیسیون ورزش استان تهران اضافه کرد: تمهیدات طرح ترافیکی و انتظامی هم آماده اجراست و ظرفیت فعلا ۴۵ هزار نفر است و درخواست ما این است که تماشاگران از ازدحام جلوی ورزشگاه پرهیز کنند که به هیچ عنوان اجازه ورود به ورزشگاه بدون بلیت داده نمی‌شود.

    هفته پایانی لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج فارس فردا به صورت همزمان در تهران برگزار می‌شود و چهره قهرمان لیگ برتر از بین تیم های استقلال و پرسپولیس نمایان می‌شود.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما